Ørjan Liadal Berger

Privat fysioterapeut
Parkinson
Nevrologi
E-post: orjan.berger@klinikkpluss.no
Tlf: 67 80 50 70
Timebestilling: Behandling 30 min
Behandling 60 min
Utdannelse:

Bachelor i fysioterapi, Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet (2019-2022)

 

 

 

 

 

 

 

 

Videreutdanning/kurs:

Videreutdanning/kurs:

Rehabilitering og habilitering, master i helsevitenskap - OsloMet (2023-Pågående)

ParkinsonNet Grunnkurs

Skadefri.no Ambassadør

Gjennom sin aktivitet i styrkeløft (powerlifting) i Trøndelag, har han også bistått utøvere i klubben med råd ift. skader og forebygging.

 

Faglig erfaring:

Ørjan har stor interesse for nevrologiske tilstander/sykdommer, som Parkinsons sykdom, Multippel sklerose, og ulike typer svimmelhet som krystallsyke.

Han er en registrert fysioterapeut i fagpersonregisteret på Parkinson.no, og har gjennom praksis/turnus møtt mange personer med Parkinsons sykdom. Han startet opp et gruppetilbud i Nord-Trøndelag, med gode tilbakemeldinger fra både deltakere og regionstyret.

Fysiobehandlinger mellom hver pasient er ikke lik, og Ørjan ønsker dermed å samarbeide med deg for å skape best mulig behandlingstilbud. Han har en aktiv tilnærming til behandlingen, og streber etter å finne noe utfordrende, morsomt og motiverende nok for hver enkelt..

Personlig erfaring:

Interesser:

Ørjan trives godt i treningssammenheng, og har vært aktiv i styrkeløft, hvor han har deltatt både nasjonalt og internasjonalt. På fritiden finner du han gjerne nær sjøen med en fiskestang i hånda.

 
 
ÅPNINGSTIDER:
man-tor: 08.00 – 18.00
fredag: 08.00 – 1600