Elisabeth Loe Hellerud

Privat fysioterapeut
Kvinnehelse, AktivA fysioterapeut, trykkbølgebehandler
E-post: Elisabeth.hellerud@klinikkpluss.no
Tlf: 67 80 50 70
Online booking: Bestill time nå
Utdannelse:

Bachelor i fysioterapi, Høgskolen i Oslo og Akershus (2008-2011)

Årsstudium i idrett, friluftsliv og helse, Høgskolen i Oslo og Akershus (2007-2008)
Videreutdanning/kurs: Sertifisert AktivA fysioterapeut, rESWT-(trykkbølge)behandler, smertebehandling med nåler, Medisinsk treningsterapi, Redcord kurs (slynger), Idrettsmedisin trinn 1, skulderkurs, Bekkenleddsmerter.
Faglig erfaring:

Elisabeth har bred erfaring innen smerter i muskel- og skjelett, idrettsskader, akutte skader og rehabilitering. Hun har tidligere jobbet på en idrettsklinikk og vært fysioterapeut for et håndballag i eliteserien for kvinner, og fotball i 1.divisjon for herrer.

 

Hun bruker en aktiv tilnærming til pasientene, og bruker treningsveiledning som en del av behandlingen. Hun bruker også manuelle teknikker på benk som tøying, leddmobilisering, og massasje/triggerpunktbehandling med og uten nåler. Hun bruker også slynger, trykkbølgebehandling, og tilpasning av såler hvis det er nødvendig.

 

Elisabeth har også en interesse for kvinnehelse, og hjelper til med forebyggende trening og behandling av gravide med plager i rygg og bekken, og treningsveiledning av kvinner etter fødsel.
Personlig erfaring: Elisabeth er glad i friluftsliv, generell trening og volleyball
 
 
Kontakt oss

Qui culpa voloraorrum earcid minciaturi re comnit volore volorro conet occus. Epudipsandis molorepra volenis volorit, occabo. Namus dolor as autem earcilicte cones im eum quiatur, arum harum eatur.

Modiorror re ipsum vere, aborati disqui doluptatem veris nosantur, nobis volutemperae milit eles exerepellent isit omnis nos di autecus.

 

Adresse: Gaten 1, 1234 Sted
Tlf: +47 987 65 432
E-post: post@firma.no

ÅPNINGSTIDER:
man-tor: 08.00 – 18.00
fredag: 08.00 – 1600

Hva plages du med?
TIPS: Søk etter stikkord som hodepine, nakkesmerter, ryggsmerter, korsrygg, senebetennelse e.l.