Elisabeth Loe Hellerud

Privat fysioterapeut
Kvinnehelse, AktivA fysioterapeut, trykkbølgebehandler
E-post: Elisabeth.hellerud@klinikkpluss.no
Tlf: 67 80 50 70
Timebestilling: Behandling 30 min
Behandling 45 min
1. gangs konsultasjon
Utdannelse:

Bachelor i fysioterapi, Høgskolen i Oslo og Akershus (2008-2011)

Årsstudium i idrett, friluftsliv og helse, Høgskolen i Oslo og Akershus (2007-2008)
Videreutdanning/kurs: Sertifisert AktivA fysioterapeut, rESWT-(trykkbølge)behandler, smertebehandling med nåler, Medisinsk treningsterapi, Redcord kurs (slynger), Idrettsmedisin trinn 1, skulderkurs, Bekkenleddsmerter, opptrening bekkenbunn.
Faglig erfaring:

Elisabeth har bred erfaring innen smerter i muskel- og skjelett, idrettsskader, akutte skader og rehabilitering. Hun har tidligere jobbet på en idrettsklinikk og vært fysioterapeut for et håndballag i eliteserien for kvinner, og fotball i 1.divisjon for herrer.

 

Hun bruker en aktiv tilnærming til pasientene, og bruker treningsveiledning som en del av behandlingen. Hun bruker også manuelle teknikker på benk som tøying, leddmobilisering, og massasje/triggerpunktbehandling med og uten nåler. Hun bruker også slynger, trykkbølgebehandling, og tilpasning av såler hvis det er nødvendig.

 

Elisabeth har også en interesse for kvinnehelse, og hjelper til med forebyggende trening og behandling av gravide med plager i rygg og bekken, og treningsveiledning av kvinner etter fødsel. Hun er også kurset innen opptrening av bekkenbunn etter fødsel.
Personlig erfaring: Elisabeth er glad i friluftsliv og generell trening. Liker å være aktiv!
 
 
ÅPNINGSTIDER:
man-tor: 08.00 – 18.00
fredag: 08.00 – 1600