VIKTIG INFO vedrørende pågående COVID-19 utbrudd

Publisert 15.03.2020

Stenging av all aktiv behandling på Klinikk Pluss fra og med mandag 16.03.20

Vi har gjennom helgen sett en ytterligere innstramming av tiltakene Folkehelseinstituttet/Regjeringen iverksatte gjeldende fra torsdag 12.03.20 kl. 18.00. Dette for å unngå videre spredning av COVID-19 (Koronaviruset).

Både Helsedirektoratet, kommunen og NFF (Norsk Fysioterapiforbund) har likevel uttrykt at det har vært ønskelig at fysioterapivirksomheten vår skulle opprettholde noe av sin virksomhet videre. Dette blant annet for å avlaste fastlegene og helse- og omsorgstjenestene for øvrig.

Med ytterligere nye føringer fra sentralt hold gjennom helgen har vi etter grundige vurderinger besluttet at vi legger ned all aktiv behandling ved klinikken fra og med mandag 16.03.20. Stengningen vil vare til og med mandag 13.04.20, med mulighet for videre forlengning av stenging. Dette vil være avhengig av hvilke tiltak man ønsker etter denne dato fra de nevnte instanser.

Alle pasienter med time hos oss i denne perioden vil bli kontaktet av sine behandlere/resepsjonen fortløpende fra i dag. Vi vil de første dagene ha betjent resepsjon her fra 08.00 - 15.30, og videre en vakttelefon betjent av fysioterapeut i det samme tidsrommet. Her kan du få råd/hjelp med plager. Mandag 30/3 - onsdag 1/4 er dette nummeret 99275814. Du kan også kontakte oss på kan også kontakte oss på post@klinikkpluss.no for evt. spørsmål.

Vi ser frem til å se våre pasienter igjen!

Mvh

Klinikk Pluss AS

 
 
Flere aktualiteter
Publisert: 13.06.2020
Endelig kan treningssenteret åpnes for alle! Vi gleder oss til å se dere igjen!

Publisert: 12.05.2020

Klinikk Pluss ønsker å stryke sitt medisinske team.

Vi søker derfor en lege som kan fungere som medisinsk ansvarlig for virksomheten. Legen vi søker bør ha kompetanse og interesse for muskel og skjelett, og et ønske om å jobbe tett med fysioterapeuter og kiropraktorer med kompetanse innen MSK Ultralyd og injeksjonsbehandling.

Teamet vil samarbeidet med vårt tilsvarende team på Apexklinikken i Oslo.

Publisert: 05.05.2020

Vi er på jakt etter deg som er:

  • Offentlig godkjent kiropraktor
  • Kan bidra positivt inn i et allerede tverrfaglig miljø på klinikken
  • Er fleksibel ift arbeidstid
Publisert: 19.04.2020


Vi er så glade for at vi kan gjenåpne klinikken i morgen!
Publisert: 08.04.2020


Klinikken åpner igjen for normal drift med nødvendige smittevernhensyn fra og med 20.april, men treningssenteret vil inntil videre være stengt for egentrening. Nye krav til smittevernstandard utarbeides av et ekspertutvalg/FHI i løpet av påsken. Det er selvsagt en forutsetning for gjenåpningen at vi følger denne.
Publisert: 02.04.2020


Klinikk Pluss må holde stengt inntil videre, men vi kan fortsatt hjelpe deg!
Vi har en vakttelefon betjent av fysioterapeuter som er tilgjengelige hvis du har spørsmål, eller trenger råd eller veiledning vedrørende trening eller plager.
Kontakt oss

Qui culpa voloraorrum earcid minciaturi re comnit volore volorro conet occus. Epudipsandis molorepra volenis volorit, occabo. Namus dolor as autem earcilicte cones im eum quiatur, arum harum eatur.

Modiorror re ipsum vere, aborati disqui doluptatem veris nosantur, nobis volutemperae milit eles exerepellent isit omnis nos di autecus.

 

Adresse: Gaten 1, 1234 Sted
Tlf: +47 987 65 432
E-post: post@firma.no

Våre åpningstider: Man-tor: 08.00 – 19.00, fredag: 08.00 – 16.00
Hva plages du med?
TIPS: Søk etter stikkord som hodepine, nakkesmerter, ryggsmerter, korsrygg, senebetennelse e.l.