Kundeomtaler

Forebyggende behandling

Jeg har gått til behandling hos akupunktør Nina Blich gjennom flere år og er veldig fornøyd med behandlingen. Jeg har anbefalt Nina til mange.
- Gry Brouwer

En solskinnshistorie

Jeg har har forsøkt mange institutter og behandlinger uten å ha oppnådd resultater. Min erfaring med Klinikk Pluss er en solskinnshistorie.
- Unhjem

Viser meg muligheter

Torbjørn Bergland Prestholdt med sin positive væremåte har han fått meg til å se mulighetene der jeg bare så problemene.
- Liv S. Olsen

Super service

Damene i resepsjonen gir supreme service
- Agathe Guderud

Halsbetennelse og bronkitt

Etter å ha vært plaget med halsbetennelse og bronkitt i flere år, har jeg kun hatt 2 små forkjølelser de siste 5 årene! Jeg går til forebyggende behandling en gang pr måned.
- Gry Brouwer

Kjempefornøyd

Jeg har bare en ting å si om behandlingen hos Klinikk Pluss; Kjempefornøyd.
- Rosa Marie Paasche

Tilbake i jobb

Jeg har fått et nytt liv etter at jeg har fått behandling av kiropraktor hos Klinikk Pluss. Jeg har fått tilbake førligheten og har begynt å jobbe igjen, etter flere år som uføretrygdet.
- Unhjem

"Er så fornøyd!"

Jeg er så glad for at jeg fikk sjangsen til å begynne på Klinikk Pluss. Jeg har vært plaget med menisk og slitasje i kne og hofter, og er nå mye bedre etter å ha fått treningsveiledning av fysioterapeut Tormod Tjørnhom. Jeg er så fornøyd!
- Jorunn Gjone - 2020
 

 

 
Kontakt oss

Qui culpa voloraorrum earcid minciaturi re comnit volore volorro conet occus. Epudipsandis molorepra volenis volorit, occabo. Namus dolor as autem earcilicte cones im eum quiatur, arum harum eatur.

Modiorror re ipsum vere, aborati disqui doluptatem veris nosantur, nobis volutemperae milit eles exerepellent isit omnis nos di autecus.

 

Adresse: Gaten 1, 1234 Sted
Tlf: +47 987 65 432
E-post: post@firma.no

ÅPNINGSTIDER:
man-tor: 08.00 – 18.00
fredag: 08.00 – 1600

Hva plages du med?
TIPS: Søk etter stikkord som hodepine, nakkesmerter, ryggsmerter, korsrygg, senebetennelse e.l.