Treningssenter

Dagens fysioterapi er i stor grad basert på aktiv rehabilitering, og Klinikk Pluss tilbyr sine kunder treningsmuligheter og treningsopplegg tilpasset den enkeltes behov og muligheter.

Våre instruktører er alle fysioterapeuter med erfaring innenfor ulike idretter både som fysioterapeuter og tidligere utøvere, det gir deg en individuell oppfølging som passer dine behov.


Medisinsk treningsterapi (MTT)

Grunntanken bak medisinsk treningsterapi er at pasienten er den aktive parten i behandlingen. Spesialkonstruerte apparater gjør det mulig å tilpasse øvelser og motstand individuelt. Det forutsettes at fysioterapeuten tilrettelegger et program som er tilpasset den enkeltes tilstand.

Fasiliteter

Moderne og innbydende lokaler med variert treningsutstyr, deriblant medisinsk treningsterapi (MTT) og terapimaster. Romslige dusj- og garderobefasiliteter.


Pris

Konkurransedyktige priser og høy grad av brukervennlighet for deg som kunde, ligger til grunn for våre ulike typer abonnement.

Hos Klinikk Pluss kan du også velge klippekort med 12 klipp i stedet for løpende abonnement. Da trener du så mye du ønsker, men betaler bare for de gangene du faktisk bruker treningssenteret.

Miljø

Hos Klinikk Pluss vil du finne en rolig og behagelig treningsatmosfære.
Vi har brukere i alle aldere og på mange nivåer; trivselen over å være i aktivitet står i sentrum, uavhengig av alder og form.

Les også om

 
 
Kontakt oss

Qui culpa voloraorrum earcid minciaturi re comnit volore volorro conet occus. Epudipsandis molorepra volenis volorit, occabo. Namus dolor as autem earcilicte cones im eum quiatur, arum harum eatur.

Modiorror re ipsum vere, aborati disqui doluptatem veris nosantur, nobis volutemperae milit eles exerepellent isit omnis nos di autecus.

 

Adresse: Gaten 1, 1234 Sted
Tlf: +47 987 65 432
E-post: post@firma.no

ÅPNINGSTIDER:
man-tor: 08.00 – 19:30
fredag: 08.00 – 17.00

Hva plages du med?
TIPS: Søk etter stikkord som hodepine, nakkesmerter, ryggsmerter, korsrygg, senebetennelse e.l.