SåletilpasningVåre fysioterapeuter tilpasser ortopediske såler til dine føtter.

For å kunne behandle mange av de skadene som oppstår i underekstremitetene er det avgjørende å forstå og kunne undersøke føttenes og underekstremitetens biomekanikk, samt leddenes og muskulaturens innbyrdes funksjon under belastning. 

Foten vår består av blant annet 26 knokler, og enda flere muskler. Den er fundamentet til hele kroppen vår. Den er opprinnelig skapt for å bevege seg på mykt og varierende underlag, men i dag går vi mest på hardt underlag som gulv og asfalt. Dette kan påvirke foten negativt, mange overbelastningsskader i både underekstremitetene og korsrygg kan skyldes måten biomekanikken fungerer på under gang og løp.

Formthotics og Supersole er produkter som skreddersys til dine føtter etter behov. Sålene gir en naturlig støtte, og kan redusere plager. Sålene er dynamiske, det vil si at sålene korrigerer en feilstilling samtidig som den stiller krav til og stimulerer muskulaturen.

Behandlingen inneholder en klinisk, biomekanisk undersøkelse av foten – kne og hofte. 

Ønsker du en undersøkelse for å se om såler kan være positivt for deg?

Ta kontakt med fysioterapeut Tormod Tjørnhom, Elisabeth Loe Hellerud eller Peter Andersson.

telefon 67805070
 

 

 
Kontakt oss

Qui culpa voloraorrum earcid minciaturi re comnit volore volorro conet occus. Epudipsandis molorepra volenis volorit, occabo. Namus dolor as autem earcilicte cones im eum quiatur, arum harum eatur.

Modiorror re ipsum vere, aborati disqui doluptatem veris nosantur, nobis volutemperae milit eles exerepellent isit omnis nos di autecus.

 

Adresse: Gaten 1, 1234 Sted
Tlf: +47 987 65 432
E-post: post@firma.no

åpningstider 
man-tor: 08.00 – 20.00 fredag: 08.00 – 17.00

Hva plages du med?
TIPS: Søk etter stikkord som hodepine, nakkesmerter, ryggsmerter, korsrygg, senebetennelse e.l.