Hilde Bjørnstad

Psykomotorisk- fysioterapeut
Kommunal avtale
E-post: hilde.bjornstad@klinikkpluss.no
Tlf: 67 80 50 70
Timebestilling: Privat behandling
Utdannelse:

Utdannelse: Utdannet fysioterapeut fra Høyskolen i Oslo i 2007. 


 

Videreutdanning/kurs: Videreutdanning i psykomotorisk fysioterapi fra Høyskolen i Oslo i 2016. Tar en master i Psykisk helse ved Høyskolen i Innlandet høsten 2024-2026. Utdannet ridefysioterapeut fra 2022.

Kurs: “Sporene i kroppen ved traumer” ved KaMa-klinikken.  Terapeutisk fordypningskurs om barn og ungdom med psykiske lidelser i regi av Norsk Fysioterapiforbund. I gang med en kursrekke i DBR (Deep Brain Reorienting) traumebehandling i regi av Modum bad fra våren 2024. 

 

Faglig erfaring: Hilde har jobbet som psykomotorisk fysioterapeut  innen spesialisthelsetjenesten og i kommunehelsetjenesten før hun begynte hos oss. Hun har jobbet mye med langvarig smerteproblematikk, anspenthet, ulike utmattelsestilstander, vekt- og spiseproblematikk og psykiske vansker som angst, depresjon eller traumer. Hilde har også erfaring med behandling av barn og unge. Hun er opptatt av å skape en helhetlig forståelse for hvorfor vanskene oppstår, og å jobbe sammen med pasienten for å oppnå bedring. Hilde bruker både samtale, aktive øvelser og  massasje i behandlingen.
Personlig erfaring: Hilde er opptatt av bevegelsesglede og mestring, og har fokus på at behandlingen skal oppleves nyttig. 
 
 
Litt om generelle ÅPNINGSTIDER:
Man-tor: 08.00 – 18.00
Fredag: 08.00 – 1500
Visse terapeuter har timer fra 05:45 og noen til 19:30
Resepsjonen betjent fra 09:00-14:00 mandag-torsdag og 10:00-14:00 fredag, se www.klinikkpluss.no/timebestilling

Hva plages du med?
TIPS: Søk etter stikkord som hodepine, nakkesmerter, ryggsmerter, korsrygg, senebetennelse e.l.
Våre behandlingstyper